Buffet

buffet Chicken en burger

Buffet ‘Chicken en burger’

Krokant gebakken chickenwings
Malse hamburgers
Plakjes kaas, augurk, tomaat, gebakken uitjes en diverse sauzen om zelf je hamburger samen te stellen
Zachte bolletjes
Diverse soorten brood met kruidenboter
Salade van tomaat, komkommer, feta en rode ui met een kruidige dressing
Witte koolsalade met rozijnen, appel en dadels
Aardappelsalade met ei en uitgebakken spekjes

Wilt u dit buffet reserveren of heeft u nog vragen? neem dan gerust contact met ons op.

Buffet Beenham

Buffet ‘Beenham’

Gemarineerde kipshoarma met paprika en ui
Beenham, vers van het mes met mosterdsaus
Salade van tomaat, komkommer, feta en rode ui met een kruidige dressing
Aardappelsalade met ei en uitgebakken spekjes
Diverse broodsoorten met kruidenboter
Gebakken aardappelen
Diverse soorten sauzen

Wilt u dit buffet reserveren of heeft u nog vragen? neem dan gerust contact met ons op.

buffet 'Markant'

Buffet ‘Markant’

Pasta salade met rauwe ham, zongedroogde tomaatjes en mozzarella
Salade van tomaat, komkommer, feta en rode ui met een kruidige dressing
Aardappelsalade met prei en zoete paprika
Diverse soorten brood met kruidenboter en knoflookkwarksaus
Gehaktballetjes in de jus
Schnitzeltjes met gebakken champignons en ui
Malse kipspies met satésaus
Gebakken aardappelen met spek en ui
Seizoens roerbakgroenten

Wilt u dit buffet reserveren of heeft u nog vragen? neem dan gerust contact met ons op.

Buffet 'Achterhoeks'

Buffet ‘Achterhoeks’

Aardappelsalade op grootmoeders wijze met augurk, hamblokjes en mosterd
Diverse broodsoorten met knoflook-kwarksaus, verse pesto en kruidenboter
Salade met nagelhout en oude kaas en een frisse kruidendressing
Salade van tomaat, komkommer, feta en rode ui met een kruidige dressing
Pasta salade met pulled pork en knapperige ui
Salade met geitenkaas uit het Woold en truffelaardappelchips
Gehaktballetjes in de jus
Licht gezoete pittige spareribs
Met spek omwikkelde kip in een saus van groene kruiden, gevuld met roomkaas
Varkensrollade in een (pittige) jus van knoflook
Gebakken aardappelen met spek en ui
In kerrie gegaarde groenten

Wilt u dit buffet reserveren of heeft u nog vragen? neem dan gerust contact met ons op.

buffet Gelders

Buffet ‘Gelders’

Salade met geitenkaas, uitgebakken spekjes en nootjes
Garnalen salade met appel, bieslook en een kerrie dressing
Salade met tomaat, komkommer, feta en lente uitjes
Salade met witlof, ei en vers gegrilde tonijn
Reuze carpaccio met pesto, rucola en oude kaas
Huisgemaakte aardappel salade met uitgebakken bacon en prei
Gnocchie salade met groene asperges kip en peer
Diverse soorten brood met knoflook-kwarksaus, huisgemaakte pesto en kruidenboter
Runderrollade met rozemarijn- knoflookjus
Varkensoester met een saus van bieslook en paddestoelen
Spiesjes van malse gemarineerde kip
Beenham in een saus van mosterd en tijm
Duo van vis met groene kruidensaus
Aardappel gratin overgoten met kaas
Ratatouille van seizoensgroenten

Wilt u dit buffet reserveren of heeft u nog vragen? neem dan gerust contact met ons op.

Buffet 'Hollands'

Buffet ‘Hollands’

Salade van biet met honinggeitenkaas, nootjes en geroosterde peer
Salade van witte kool , gedroogde perzik en dadels
Pasta salade met geroosterde groenten en feta
Rozenvalaardappel salade met makreel, haricots verts en ei
Couscoussalade met kipreepjes en zoete paprika
Reuzen carpaccio met pesto, gepofte tomaatjes en pecorino
Glaasjes met tartaar van verse tonijn en groene asperge
Salade van tomaat, komkommer, feta en rode ui met een kruidige dressing
Diverse soorten brood met knoflook-kwarksaus, huisgemaakte pesto en kruidenboter
Varkenshaas puntjes met satésaus
Kiprollade in de oven overbakken met pesto, tomaatjes en kaas
Schnitzeltjes met gebakken spek, ui, champignon en paprika
Grootmoeders rundersucade
Gehaktballetjes in zoetzure saus
Seizoens roerbak groenten
Rozenvalaardappeltjes in knoflook en rozemarijn

Wilt u dit buffet reserveren of heeft u nog vragen? neem dan gerust contact met ons op.

buffet 'Tapas'

Buffet ‘Tapas’

Glaasje met reuzengarnalen in een kruidencrème
Glaasje met carpaccio, truffelmayonaise, oude kaas en chips van zoete aardappel
Spiesje van tomaat, mozzarella en verse pesto
Tartaar van verse zalm met crème van limoen en dille
Spiesje van rauwe ham met meloen
Wrapje met gerookte zalm en tonijncreme
Diverse soorten brood met kruidenboter, knoflook-kwarksaus en verse pesto
Mini spareribje met barbecuesaus
Saté stokje met atjar en kroepoek
Champignons gevuld met geurige risotto
Gehaktballejes in een saus van tomaat en basilicum
Witvis uit de oven met tomaat en mozzarella
Mini krielaardappeltjes op spaanse wijze

Wilt u dit buffet reserveren of heeft u nog vragen? neem dan gerust contact met ons op.

buffet 'Amerikaans'

Buffet ‘Amerikaans’

Nacho’s met huisgemaakte salsa
Diverse broodsoorten en kruidenboter, knoflook-kwarksaus en tapenade
Salade van witte kool, appel en rozijnen
Pasta salade met pulled pork
Couscous salade met mais en kidneybeans
Western carpaccio met krokant gebakken uitjes en truffelmayonaise
Caesar salade met kipreepjes, zoete aardappel, ei en oude kaas
Chickenwings
Spare ribs met bbq glace
Hamburgertjes met diverse toppings
Pepperpot, stoofschotel van rund met zoete chillipeper
Maiskolfjes in honing
Aardappeltjes met cajunkruiden

Wilt u dit buffet reserveren of heeft u nog vragen? neem dan gerust contact met ons op.

Buffet 'Italiaans'

Buffet ‘Italiaans’

Pasta salade met zeefruit
Toscaanse salade met makreel
Salade van mozzarella, tomaat en verse basilicum
Italiaanse charcuterie ( diverse soorten gerookte en gedroogde ham)
Vitello tonato, kalfsfricandeau met tonijnmayonaise
Diverse soorten gemarineerde olijven
Diverse soorten Italiaanse broodsoorten met kruidenboter en pesto
Ossobuco schotel (goedgekruide runderstoof)
Saltimboca ( kalfsrolletjes gevuld met salie olijven en zontomaat)
Lasagne gevuld met zalm en spinazie
Rouleaux van kip omwikkeld met chorizo met een vulling van mozzarella en kruiden
Groenteschotel van courgette, aubergine, tomaat en mozzarella besprenkeld
met olijfolie, oregano en basilicum
Pasta met pesto en zongedroogde tomaatjes

Wilt u dit buffet reserveren of heeft u nog vragen? neem dan gerust contact met ons op.

buffet 'Frans'

Buffet ‘Frans’

Bonbon van gerookte zalm en makreelmousse
Stapelaartje van Franse kaas
Rolletje van boerenbeenham gevuld met een zoete gelei
Salade Nicoise (tonijn, haricots verts en eieren)
Diverse soorten brood met kruidenboter en tapenade
Franse uiensoep met een vleugje tijm
Boeuff Bourguignon (goed gevulde stoofschotel met ui, paprika en champignons)
Potje van vis in een romige kruidensaus
Varkenshaas in een saus van roquefort
Coq au vin (kip in rode wijnsaus)
Aardappelgratin overgoten met oude kaas
Ratatouille van seizoensgroenten

Wilt u dit buffet reserveren of heeft u nog vragen? neem dan gerust contact met ons op.

Buffet 'Biologisch de luxe'

Buffet ‘Biologisch de luxe’

Bonbon van gerookte ham en mesclum
Biologisch brood met kruidenboter
Zoete aardappelsalade met prei
Salade van wilde spinazie met nootjes en feta
Rauwkost van tomaat, komkommer en radijs
Smakelijke soep van waterkers
Stoofschotel van lam met paprika en aardappel
Aardappelgratin met cherrytomaatjes
Lasagne met bospaddenstoelen en kaas
Schotel van vergeten groenten

Wilt u dit buffet reserveren of heeft u nog vragen? neem dan gerust contact met ons op.

Stamppotbuffet

Stamppotbuffet

Hutspot
Boerenkool
Zuurkoolstamppot
Rookworst
Rijkelijk gevulde stoofschotel
Speklapjes
Gehaktballetjes in jus
Div. soorten tafelzuren

Wilt u dit buffet reserveren of heeft u nog vragen? neem dan gerust contact met ons op.

Buffet 'Stamp Uniek'

Buffet ‘Stamp Uniek’

Spruitjes stamppot met oude kaas en uitgebakken spekjes
Stamppot prei kerrie
Pompoenstamppot met zonnebloempitten
Huisgemaakte stoofpeertjes
Ribbetjes in licht zoete bokbier marinade
Runderstoofschotel afgebonden met ontbijtkoek
Uitgebakken speklapjes in grove mosterd
Varkenshaasje met roquefortsaus
Pulled pork
Gebakken bloedworst met appel

Wilt u dit buffet reserveren of heeft u nog vragen? neem dan gerust contact met ons op.

Buffet 'Top Winter'

Buffet ‘Top Winter’

Salade van rode biet en zilveruitjes
Witlofsalade met appel en spekjes
Winterse uiensoep met croutons van kaas en oerbrood
Diverse soorten paté met huisgemaakte veenbessencompôte
Aardappelsalade van truffel-aardappel met winterbieslook
Winterkabeljauw met hollandaisesaus
Ribeye met kruidensaus en rucolasalade afgegarneerd met oude kaas
Runderstoofschotel in bokbier, afgebonden met ontbijtkoek
Varkenslende, ingestreken met grove mosterd geserveerd in eigen jus
Ribbetjes in een marinade van rozemarijn
Roerbak van vergeten groenten
Aardappelpuree
Gekookte krieltjes met knoflookolie

Wilt u dit buffet reserveren of heeft u nog vragen? neem dan gerust contact met ons op.

Buffet 'Wild'

Buffet ‘Wild’

Aardappelsalade van Rosevalaardappel met bospaddestoelen
Wildpaté met bosvruchtencompôte
Witlof salade met uitgebakken spekjes
Huisgemaakte bonensalade
Uiensoep met tijm
Lasagne met wintergroenten en notenkaas
Hazenpeper met zilveruitjes
Aardappel-pompoen puree
Wild zwijn in een licht zoete saus van ontbijtkoek

Wilt u dit buffet reserveren of heeft u nog vragen? neem dan gerust contact met ons op.

Hapjes Buffetten

Hapjes buffetten

Voor hapjes buffetten klik dan hier 

 

Al onze arrangementen, buffetten en feesten zijn te boeken vanaf 15 personen op basis van beschikbaarheid.
Zullen wij de afwas doen? Borden en bestek zijn bij te huren voor € 1,- en mogen vuil retour
Prijzen zijn inclusief bezorgen in een straal van 25 km vanaf Braamt, 25 tot 50 km € 15,- euro en meer dan 50 km op aanvraag.
Aan genoemde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.
Boven genoemde prijzen zijn inclusief BTW.